Freaky H1

Klockan 17.00 varje måndag - torsdag startar tävlingen mellan försäljarna på H1, mitt nya jobb. Vi sitter framför våra datorer med headseten på huvudena och talar ivrigt med våra kunder samtidigt som vi gestikulerar hej vilt. Det är som om personen i andra änden av telefonen får liv genom skärmen och vårt kroppsspråk talar det samma som om vi skulle stå öga mot öga med varandra.
Vi sneglar snett över våra datorskärmar för att läsa av varandras framgång och vi skrattar för att dölja vår egen nedgång. Det är en tävling och det är blodigt allvar. det är en vanlig arbetsdag på H1.
När klockan visar på rast och vi alla står i kö till kaffeautomaten skrattar vi åt varandras misslyckanden och glädjs åt varandras framgång, ibland med avund i rösten.
Femton minuter senare försöker vi sälja ikapp med varandra och vi tar till allt mer desperata försök. Ibland går det hem, ibland går det åt pipsvängen.
Korta snabbmeddelanden skickas runt till varandra för att checka av hur de andra ligger till.
Klockan nio står vinnaren klar. Och idag precis som alla andra dagar stod Oscar och triumferade med flest sålda böcker tätt följd av mig. Nedrans Oscar till att vara en så svårslagen försäljare.
Men vänta bara... hans tid på topp är räknad och snart ska jag stå som enväldig härskare på H1. ( moahaha)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0